Banner

.

O nama
Red je da vam se predstravimo, kako ne bi ispalo da je stranica fantomska:

Zaslužni za postavljanje ove web-stranice su braća Joisp i Ankica Šojat (moja malenkost) i Ivica Tomljanović. Svih troje radimo u njemačkoj firmi "Adrialin", koja se bavi tour-operaterstvom u turizmu, a sjedište je u Gaggenau, u podnožju Schwarzwalda i dolini rijeke Rajne, gdje živi dosta Krivopućana i njihovih potomaka.

Možda nas upravo ta udaljenost od "starog kraja" potiče na nostalgiju i neku čudnu povezanost s istim? Možda nas upravo ta odvojenost tim više veže za korijene? Bilo kako bilo, znamo tko smo i što smo i nastojimo to sačuvati.

Kako stjecajem okolnosti u našoj frimi svakodnevno provodim više sati na internetu, pomno pratim događanja na istom, t.j. novitete i kretanja, događalo mi se da često zažalim što i naš Krivi Put nema svoju web-stranicu kao mnoga druga mjesta u Hrvatskoj. Ideja me "držala" duže vremena, ali poslovni ritam nije pružao vremena za realiziaciju iste. Tehnički nisam toliko upućena da bih to sama odradila, pa sam zatražila pomoć brata Josipa, koji je ideju podržao time što je osigurao besplatan hosting putem svoje senjske tvrtke "Netdomena", rezervirao i postavio novu domenu www.krivi-put.com.

Prvi korak bijaše učinjen. Sad je stranicu trebalo oblikovati, pa sam se obratila stručnoj osobi, koja je u "Adrialinu" zadužena upravo za sve web-stranice i mnoge druge tehničke "cake", također našem Bunjevcu, bratiću Ivici-Sovi. Ideju je prihvatio zdušno i dao se na posao, opet onoliko, koliko su mu obveze u poslu dozvoljavale. Vremena gotovo nema, ali volja je ipak prevladala i tako stranica ugleda svjetlo dana.

Sad ju je trebalo napuniti informacijama. To je posao, kojeg sam eto započela što sam bolje mogla, a sada treba nastaviti i upotpunjavati rubrike i sadržaje, što mi sami zasigurno ne možemo odraditi, nego nam treba svesrdna pomoć, pa i ovim putem pozivamo sve zainteresirane.

Stranica je dakle poklon od strane nas troje, Adrialina i Netdomene. Nadamo se da ćemo osim sebe samih još ponekoga obradovati i motivirati da nam se pridruži.

Ankica Šojat
Ivica Tomljanović
Josip Šojat

 
blank blank blank

krivi-put.com - Informacije o Krivom Putu i okolici

Copyright krivi-put.com - All rights reserved.
Webhosting: netdomena.hr | Webdesign: ivi-design.de